MediYoga

Vill du skapa ökad balans fysiskt, mentalt och emotionellt?

MediYoga är en helhetsträning som stillar sinnet, ökar kroppsmedvetenheten och balanserar kroppens nerv- och hormonsystem. Den bidrar också till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka.

Forskning har visat att MediYoga har god effekt på bland annat stress- rygg- hjärt- och sömnproblem, högt blodtryck, oro, ångest, utmattning, huvudvärk och även vid diabetes och ätstörningar. Genom  mjuka och enkla rörelser, andningsövningar, djupavslappning, mantran och meditation aktiverar MediYoga kroppens självläkande system. Den medvetna andningen går som en röd tråd genom passen och övningarna anpassas efter din förmåga och erfarenhet.
Du kan ha stor nytta och glädje av denna yogaform, som hjälper dig att skapa ökad hälsa, harmoni och balans i din vardag. MediYoga passar dig som önskar få mer utrymme att landa i dig själv och få ökad kontakt med dig själv. Övningarna är långsamma och inkännande, utan krav eller prestation. Kan utföras på golvet eller sittande på en stol.

Jag erbjuder både MediYoga kurser och individuellt anpassad MediYoga. Testa gärna mitt gratispass under fliken Yoga Online.

Vill du ha hjälp med en helhetssyn av din hälsa, hör av dig till anne@madebyanne.se.