Om mig

Jag heter Anne Fållsten och jobbar med ord, form och design i olika uttryck. Jag är verksam som art director, formgivare, skribent, journalist, författare, keramiker och inredare och rör mig obehindrat mellan dessa områden som många gånger smälter in i varandra.

Jag har en lång och bred erfarenhet av mediabranschen, där jag arbetat som Art Director, projektledare, konceptutvceklare, kommunikatör och skribent i mer än 30 år. I min portfolio finns ett stort antal redesignprojekt, grafiska profiler, nya tidningsprojekt, marknadskommunikation, bloggar, böcker, inredningsprojekt och nyskapande keramik.

Jag har många års erfarenhet av att leda förändringsarbeten, där jag ofta drivit idéer från start till mål. Jag brukar beskrivas som kreativ, initiativrik, effektiv och självgående.

Som utbildad och legitimerad dietist vill jag förmedla matglädje i allt jag gör. Förutom att jag tränar både kropp och själ regelbundet ägnar jag mycket tid åt mat och matlagning och skördar mina egna grönsaker och örter i min trädgård på Värmdö. Jag tror på näring genom naturlig och god mat som förmedlar matglädje. Yoga, meditation och rörelse hjälper mig att hålla kropp och själ i balans.

2015 kom jag ut med en roman, Fröken Viljas ena och andra sida, som blev mycket omtyckt. Den finns att köpa på Bokus eller direkt via mig, anne@madebyanne.se.