Vad jag gör

Jag jobbar med hälsa genom matglädje, balans och själfullhet. Där finns min grund som ger mig energi till min kreativitet som tar form i ord och design i olika uttryck.

Jag är verksam som legitimerad dietist, certifierad medicinsk yoga- och breathwork-instruktör, hälsoinspiratör och soulcoach, skribent, föreläsare, formgivare, journalist, författare, och keramiker. Jag rör mig obehindrat mellan dessa områden som många gånger smälter in i varandra.

Dietist & Hälsorådgivare

Dietist & Hälsorådgivare

Jag är utbildad och legitimerad dietist och skriver om kost och hälsa. Jag tror på god och näringsrik kost som förmedlar matglädje. Tillsammans med yoga, meditation och själfullhet ger det en kropp och själ i balans. Jag konsulterar både individuellt och i grupp. Jag jobbar även hårmineralanalyser för en djupare insikt i din näringsbalans.

Läs mer

Mediyoga - instruktör & lärare

Mediyoga - instruktör & lärare

Mediyoga är en helhetsträning som med hjälp av andetaget stillar sinnet, ökar kroppsmedvetenheten och balanserar kroppens nerv- och hormonsystem. Den bidrar också till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka. Har bevisad effekt på många vanliga hälsoproblem.

Läs mer

Breathwork och Soulcoaching

Breathwork och Soulcoaching

Med den aktiva meditation som kallas breathwork kan du hjälpa kroppen att släppa stress, oro, trauman och lösa upp stagnerad energi. I transformerande soulcoaching får du hjälp att se dig själv utifrån en högre medvetenhet.

Läs mer

Skribent & Föreläsare

Skribent & Föreläsare

Genom åren har jag skrivit en hel del artiklar inom kost, hälsa och resor. Jag ger även föreläsningar om ett hälsosamt och själfullt liv. År 2015 kom min första roman ut som blev mycket uppskattad. Håll utkik efter min nästa bok.

Läs mer

Art Director & Formgivare

Art Director & Formgivare

Jag har mer än 30 års erfarenhet av grafisk formgivning. I min portfolio finns ett stort antal re-designprojekt, grafiska profiler, marknadskommunikation och nya tidningsprojekt. Jag har även en lång erfarenhet av arbetsledning av olika magasin.

Läs mer

Keramiker & Inredare

Keramiker & Inredare

Under 25 år har jag arbetat med keramik. Jag älskar känslan av att forma leran och är inspirerad av de fyra elementen vatten, jord, luft och eld. Jag gillar även här att leka med färg och form och är lika förundrad varje gång av vad som kommer ur ugnen.

Läs mer