Vad jag gör

Jag jobbar med hälsa genom yoga, meditation och matglädje. Där finns min grund som ger mig balans och energi till min kreativitet som tar form i ord och design i olika uttryck.

Jag är verksam som legitimerad dietist, Mediyoga-instruktör, skribent, Art director, formgivare, journalist, författare, keramiker och inredare och rör mig obehindrat mellan dessa områden som många gånger smälter in i varandra.

Dietist & Hälsorådgivare

Dietist & Hälsorådgivare

Jag är utbildad och legitimerad dietist och skriver om kost och hälsa. Jag tror på god och näringsrik kost som förmedlar matglädje. Tillsammans med yoga och meditation ger det en kropp och själ i balans. Jag konsulterar både individuellt och i grupp.

Läs mer

Mediyoga instruktör

Mediyoga instruktör

Mediyoga är en helhetsträning som med hjälp av andetaget stillar sinnet, ökar kroppsmedvetenheten och balanserar kroppens nerv- och hormonsystem. Den bidrar också till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka. Har bevisad effekt på många vanliga hälsoproblem.

Läs mer

Skribent & Journalist

Skribent & Journalist

Genom åren har jag skrivit en hel del artiklar inom kost, hälsa och resor. Jag har även bloggat med min son under en ryggsäcksresa. År 2015 kom min första roman ut som blev mycket uppskattad. Håll utkik efter min nästa bok.

Läs mer

Art Director & Formgivare

Art Director & Formgivare

Jag har mer än 30 års erfarenhet av grafisk formgivning. I min portfolio finns ett stort antal re-designprojekt, grafiska profiler, marknadskommunikation och nya tidningsprojekt. Jag har även en lång erfarenhet av arbetsledning av olika magasin.

Läs mer

Keramiker & Inredare

Keramiker & Inredare

Under 25 år har jag arbetat med keramik. Jag älskar känslan av att forma leran och är inspirerad av de fyra elementen vatten, jord, luft och eld. Jag gillar även här att leka med färg och form och är lika förundrad varje gång av vad som kommer ur ugnen.

Läs mer