Skribent & Föreläsare

Genom åren har jag skrivit en hel del artiklar och även bloggat med min son under våra resor. Jag ger även föreläsningar om ett hälsosamt liv. År 2015 kom min första roman ut som blev mycket uppskattad.

Jag skriver mest om kost och hälsa, då jag är legitimerad dietist, yogainstruktör och hälsoinspiratör och dessa ämnen ligger mig närmst om hjärtat, men då även resor och dykning haft en stor plats i mitt liv har också dessa ämnen varit grund för en del artiklar.

Tillsammans med min son, bloggade jag för nätverket Allt om Barn under en ryggsäcksresa genom Thailand, Malaysia, Singapore, Australiens östkust, Nya Zeeland och Borneo under tre månader.

Min roman, Fröken Viljas ena och andra sida, kom ut 2015 och blev mycket omtyckt. Det är en berättelse om förändring. Den ofrånkomliga. Den handlar om hur viktig förlåtelse är. Om att inte vänta. Låta någonting bli osagt. Boken handlar också om sorg. Den oförlösta. Den som aldrig slutar att göra ont. Men framförallt är det en bok om kärlek. Den kärlek man aldrig mer blir detsamma efter.
Boken finns att köpa hos Bokus eller direkt via mig anne@madebyanne.se.