Yoga online

Vill du skapa ökad balans fysiskt, mentalt och emotionellt?

Mediyoga är en helhetsträning som stillar sinnet, ökar kroppsmedvetenheten och balanserar kroppens nerv- och hormonsystem. Den bidrar även till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka.

Vill du hoppa på mitt sommarerbjudande för bara 99:- i månaden?

Du får 6 hela 60-minuterspass med instruktioner, andning, rörelser, avslappning och meditation. Du får även två separata meditationer och teknikfilmer för att få ut det mesta möjliga av dina övningar.

Fyll i dina uppgifter och om du betalar med swish eller via bankgiro. OBS! märk betalningen med MediYoga och ditt namn.  Inloggningsuppgifter kommer så snart betalningen är mottagen.

 • Tre månader pris 3 x 99:- (297:-) med fri tillgång till alla pass.
 • Vill du prova på alla passen under en månad kostar det 119:-/mån.
 • Du har också möjlighet till ett gratis prova-på-pass.

Anmäl dig via formuläret.

Swish: 123 637 4656

Bankgiro: 903 843 172-3 (clearingnr 8327-9, swedbank)

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för detta, mejla mig om du vill ha ett detaljerat kvitto.


  Om MediYoga

  Forskning har visat att MediYoga har god effekt på bland annat stress, rygg-, hjärt- och sömnproblem, högt blodtryck, oro, ångest, utmattning, huvudvärk och även vid diabetes och vid ätstörningar.

  Genom mjuka enkla rörelser, andningsövningar, djupavslappning, mantran och meditation aktiverar MediYoga kroppens självläkande system.

  Den medvetna andningen går som en röd tråd genom passen, övningarna anpassas efter din förmåga och erfarenhet. Du kan ha stor nytta och glädje av denna yogaform, som hjälper dig att skapa ökad hälsa, harmoni och balans i din vardag.

  Mediyoga passar dig som önskar få mer utrymme till att landa i dig själv och få ökad kontakt med dig själv. Övningarna är långsamma och inkännande, utan krav eller prestation. Kan utföras på golvet eller sittande på stol.